2012-08-02 19:36:05• hírek • Szatmar.ro

Szatmári bokszsiker Olaszországban

Gáspár Szilárd súlycsoportjában megnyerte a felkészüléssel összekötött ökölvívótornát Olaszországban. A hónap végén visszatérhet Itáliába.

A Szatmárnémeti Unió és a Kolozsvári CSM kettős igazolással rendelkező sportolója Brindisiben vett részt egy nemzetközi tornán, ahol öt ország képviselői tizenegy súlycsoportban mérték össze tudásukat. Olaszország és Románia mellett Franciaország, Németország és Horvátország képviseltette magát.

A lázári bunyós a 60 kilogrammosok között előbb egy francia, majd egy olasz sportolót győzött le, megnyerve ezzel súlycsoportja küzdelmeit. „A döntő vége feszült hangulatú volt, ugyanis az olasz, érezve a vereséget, meg sem várta az eredményhirdetést, és a kézfelemelés előtt elhagyta a ringet - mesélte Gáspár. - Máskülönben a háromnapos tornát is magába foglaló tíznapos edzőtábor során kiválóak voltak a körülmények, úgy az edzést, mint az ellátást tekintve. Naponta két edzést tartottunk, a köztes időszakban pedig ki lehetett kapcsolódni", mondta.

Gáspár, akinek Szatmárnémetiben Sándor József, Kolozsváron pedig Sever Ban az edzője, még augusztusban visszatérhet Olaszországba, egy szicíliai tornára. Az egyetemen szépművészetet tanuló sportoló azonban még nem kapta meg a tornára való meghívóját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: